e-scouting

Hej!

Anmälan här

Vill först tacka alla för de fina diskussionerna och all feedback vi fick under Demokratijamboreen, det var väldigt roligt och givande att stå i montern och få mötas.

Vi i e-scoutgruppen vill här bjuda in till vårt första e-scoutseminarium som är på Värmdö i Stockholm den 2-3 Mars 2019. Till detta kommer det även finnas möjlighet till boende från 1/3.

Seminariet kommer bland annat att handla om:
e-scouting
JOTA-JOTI
e-sport
e-möten
Radioscouting
Kriskommunikation

Under helgen kommer vi gästas av bland andra:
Sensus, som kommer prata om e-möten
Dreamhack, som kommer prata e-sport
Frivilliga Radioorganisationen, som kommer prata om kriskommunikation.

Stilen på helgen kommer vara workshops, kommer vara lite praktiska moment men för det mesta inomhus i seminarieform där vi kan diskutera och utveckla.

Alla scouter som vill är välkomna, dock är målgruppen för helgen främst ledare, rover och utmanare.

Vi kommer även streama seminarierna så att det går att delta även om man inte är fysiskt på plats.

Anmälan sker genom http://jota-joti.scout.se/e-scouting, där anmälan är genom Scouternas anmälningssystem som är kopplat till Scoutnet. Länk delas när anmälan öppnar, senast 24/1. Anmälan är öppen till 18/2.

Kostnaden för helgen är:
700kr för de som är 18 och äldre
550kr för <18
detta inkluderar boende lör-sön och mat till självkostnadspris.

För boende fre-lör tillkommer:
280kr för 18 och äldre
180kr för <18
inklusive frukost lördag morgon.

Även om streamen är fri så vore vi tacksamma om ni anmälde att ni kommer titta på streamen så vi vet vilken belastning vi kommer behöva hantera ungefär. En frivillig deltagaravgift går också bra att lägga för detta då även denna del innebär en viss kostnad.

Har du några frågor eller funderingar så går det bra att kontakta oss på:
jota-joti@scouterna.se

God fortsättning och gott nytt år önskar E-scoutgruppen!